Има места, на които поривът за небрежна и сладка почивка може

...
Има места, на които поривът за небрежна и сладка почивка може
Коментари Харесай

6 плажа в Испания, които ни пренасят в друг свят

Има места, на които поривът за небрежна и сладка почивка може да бъде осъществен напълно. Земята на Сервантес ни предлага ярка просвета, притихнали и чисти плажове, както и величествени гледки. Километрите очарователни плажове в Испания несъмнено има с какво да ни впечатлят. Което и парченце плаж да си харесате, надали ще сбъркате и няма да ви се постанова да  превъртате в мозъка си други благоприятни условия.

La Barceloneta

След пътуването си до Барселона, самоуверено мога да кажа, че в крайбрежния квартал в никакъв случай не е скучно. Един взор към морето след пътуването със аероплан и към този момент без да си даваме сметка, краката ни носят самоуверено напред към морето. Докато се усетим, обувките и облеклата ни към този момент са най-хубави другари с водата. Барселона е цветна. Задължително би трябвало да обърнем внимание както на актуалното и модерното, по този начин и на историята, която несъмнено има какво да ни опише. Вълшебната архитектура на Антонио Гауди – La Sagrada Familia, Park Güell и Casa Battló. Колкото до красивите гледки – за тях се е погрижила планината Тибидабо. От нея всичко наподобява най-малко няколко пъти по-величествено.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Paulo Mateus (@pj_mateus)

Mitjaneta beach

Пътуването до Mitjaneta beach ще ви обезпечи неповторима почивка, в случай че се отправите на странствуване към средиземноморския остров Менорка. Съвсем несъмнено е, че градският човек има потребност от топлота, дребен златен пясък и чиста панорама в тюркоазено. А залезите са в положение да сръчкат всеки да намерения за живота като за същинско знамение.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Chiara Simone (@_chiarasimone)

Марбеля

Днес е прекомерно евентуално да сме чували за него като за едно от най-известните места за плажен отдих в страната. В предишното обаче е било китно малко рибарско населено място, с население от няколкостотин души. Старият град може да ни впечатли с богата историческа архитектура. Топлото време постоянно е на наша страна, плажовете ни оферират най-хубавото, а останалото сглобява идеалната лятна химера.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Discover Marbella (@discover.marbella)

Има още..
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР